Stand Up Paddle og Surf på Øresund

Velkommen

Bellevue SUP & Surf er en folkeoplysende forening i Gentofte Kommune, med det formål at skabe et fællesskab omkring SUP og surf – både på vand og på land. SUP står for Stand Up Paddle og består af et surf board og en paddel. Med fødderne solidt plantet på boardet står man op og padler afsted på vandet. Man får brugt hele kroppen, idet benene holder balancen og både ryg, mave og arme er med til at få dig frem.

Er der lidt mere vind end du mener balancen er til, så er det på med et sejl, og så går du fra SUP til surf, som også er en balance-indbydende sport.

Hvor surf er en velkendt sportsgren er SUP nyt for mange mennesker, men til gengæld er det den nuværende hurtigst voksende sportsgren. Tager man længere sydpå til de lidt lunere breddegrader, kan man ikke længere undgå at se SUP’er over alt. Også i Danmark er der flere og flere af os, og der kommer flere og flere klubber langs kysten. Hos Bellevue SUP & Surf ønsker vi at kunne tilbyde fællesskab, lån af boards samt opbevaring af medlemmers boards.

Nyheder
Vores sponsorer
Aktiviteter
2019
12
Jan
Generalforsamling 2019 / Nytårskur (Bellevue SUP & Surf)
16:00 - 19:00 lørdag 12. jan 2019
Selskabslokalerne Ejgårdsvej 5, 2920 Charlottenlund